За нас

 

Ние от “ЖиВ animation” предлагаме една неповторима и завършена услуга за нашите клиенти. Нашите аниматори имат дългогодишен опит в хотелската анимация, знаят чужди езици, имат богато въображение, много емоции и енергия.

Ние можем да превърнем почивката на вашите гости в един страхотен спектакъл от развлечения.

Екипи
хотелска анимацияЕкипите, осигуряващи лятната хотелска анимация имат богат опит на българското черноморие и в чубжина. Могат да се справят свободно с непредвидени ситуации или стресови положения. Всички наши служители преминават през обстойно обучение и сериозна подготовка преди всеки сезон. Те ще осигурят на вашите гости детска анимация, спортна анимация, вечерна анимация – олимпиади, тематични приключенски игри за децата и възрастните, детска вечерна програма, състезателни игри, тематични дни, различни вечерни шоа и танцови спектакли.

Качество и професионализъм!
Ние правим спонтанни ежемесечни проверки чрез анкети на всички гости на хотелите, с които работим. Контрола на качеството е от първостепенна важност за “ЖиВ ентъртеймънт” и услугите, които предлагаме. Всички гости, дори и пристигнали преди няколко часа трябва да са запознати с хотелската анимация. Разполагаме с екипи аниматори за хотели, които говорят свободно чужди езици.

Малките неща са важни!
Ние обръщаме огромно внимание всичко да е изпипано идеално. И наистина се водим от мантрата, че Малките неща са важни! Грижата към дори и към най-дребните детайли прави изживяването за клиентите завършено и перфектно, а отношенията с бизнес партньорите ни – коректни. Ние се грижим за всичко от А до Я – разнообразни и интересни сценарии, направени с много въображение, перфектно подготвени екипи от професионалисти, специални обучения преди всеки сезон, лична хигиена, фирмени екипи и костюми, реквизит, много емоции. Всичко това гарантира пълното удовлетворение на нашите бизнес партньори и качествената почивка на всички гости.

Оферти и запитвания?
Попълнете формата за запитване за лятна анимация за хотели и ние ще ви изготвим оферта, съобразена с вашите изисквания. Ще се консултираме с вас и ще изготвим индивидуална програма за вашият хотел.

 

Ние не знаем какво значи думата “компромис”!
Предлагаме ви надежден партньор и услуги с най-високо качество!

 

лятна анимация